Logo
Madplan billede

Dagens Kviz Quiz

Hvad er lys "roux"?
  • Det er en kulør til saucen
  • Det er en opbagning
  • Det er en fransk krydderiblanding
  • En lys rødvin, nærmest rosé
Svar: Det er en opbagning, hvor melet ikke når at tage farve. Roux er en blanding af hvedemel og fedtstof, der opvarmes og bruges til jævning. Den jævner en sauce, nuancerer smagen og farver evt. retten. En roux er begyndelsen til en opbagt sauce. En klassisk roux foreskriver lige dele fedtstof og mel. Smør eller klaret smør er klassisk.
Kviz videre på www.kviz.dk.
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å 123...
Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1374102-08-2023 20:54:48 Kogebog.dk
Til Karina Rav og evt andre Vi har nu gjort indsigelser mod Googles valg af klam annonce om ørevoks. Den burde ikke komme mere, vi undskylder på vegne af Google.

Afstemning
Penge kontanter, kan vi undvære dem?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her