Logo
Madplan billede

Dagens Kviz Quiz

Hvornår er et æg blødkogt?
  • Det afhænger af æggets størrelse
  • Når hviden er stivnet, og blommen er flydende
  • Når skallen bliver blød
  • Når æggeuret ringer
Svar: Når hviden er stivnet, men blommen er flydende. Kogt æg er æg, typisk fra en kylling, kogt med deres skaller ubrudt, normalt ved nedsænkning i kogende vand. Hårdkogte æg koges således, at æggehviden og æggeblommen begge størkner, mens blødkogte æg skal efterlade hviden stivnet og æggeblommen flydende.| |
Kviz videre på www.kviz.dk.
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å 123...
Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1374102-08-2023 20:54:48 Kogebog.dk
Til Karina Rav og evt andre Vi har nu gjort indsigelser mod Googles valg af klam annonce om ørevoks. Den burde ikke komme mere, vi undskylder på vegne af Google.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her