Logo
Madplan billede

Dagens Kviz Quiz

Hvilket kød stykke laver man rullepølse af?
  • Brystet
  • Slaget
  • Kammen
  • Boven
Svar: Slaget. |1. Hoved: til sylte og pølser.|2. Nakkekam: til steg eller til koteletter, fx på grillen om sommeren. |3. Bov: til rullesteg, hakket kød til fx frikadeller og medisterpølse.|4. Svinekam: til flæskesteg med flæskesvær, koteletter eller røget som hamburgerryg.|5. Skank: til ovnstegt skank eller kogt skank til fx suppe og sylte.|6. Grisetæer: til syltede grisetæer i gelé.|7. Svinebryst: til stegt flæsk, ribbenssteg, bacon og revelsben.|8. Slag: til rullepølse og rullesteg.|9. Skinke: til skinkemignon, skinkeculotte, skinkeschnitzler, wokstrimler og hakket kød.|10. Mørbrad: til steg og bøffer.|11. Indmad - lever, hjerte, nyrer: til stegt lever, leverpostej, stegte hjerter og finker.|12. Ører: tørret til hundesnacks.|13. Hale: kan koges i fx suppe.|14. Tryne: til kød- og benmel.|15. Tunge: kogt tunge til pålæg.|16. Kæber: til simreret.|Man bruger også: |Blod: til blodpølse, dyrefoder.|Flommen: fedt til leverpostej, krydderfedt, spæk.|Stegeben: til stegeben med lidt kød på.|Lunger og mave: til katte- og hundefoder.|
Kviz videre på www.kviz.dk.
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å 123...
Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1374102-08-2023 20:54:48 Kogebog.dk
Til Karina Rav og evt andre Vi har nu gjort indsigelser mod Googles valg af klam annonce om ørevoks. Den burde ikke komme mere, vi undskylder på vegne af Google.

Afstemning
Drikke
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her