Logo

Kurdisk brød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kurdisk brød


fra 2kanten november 2011

12 stk.


# Råvarer til Kurdisk brød

12,5 gram gær

3 dl lunken vand

1 tsk. salt

½ dl olie

Ca. 500 gram hvedemel

1 æg

1½ dl mælk

1 spsk olie

*

Fremgangsmåde:

Opløs gæren i den lunkne vand.

Tilsæt salt og olie og rør godt.

Tilsæt melet til det bliver en lækker blød dej.

Den må ikke være for fast, men gerne en smule klistret.

Lad dejen hæve 45 minutter tildækket.

Slå dejen op til 12 boller og tryk dem meget flade. (ca. 1 cm høje)

Stil dem på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve 20 minutter.

Pensel dem med en blanding af æg, mælk og olie.

Bages i ovnen ved 225 grader til de er gyldne. !

 

..............................................................

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.993 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fyldt kalkunbryst med kartoffelgratin og salatInviter familie og venner på dette dejlige fyldte kalkunbryst med fyld af grønsager, frisk...
• Grydebrød med durumhvedeGrydebrød kaldes af mange som verdens bedste brød og det er både lækkert og nemt at lave....
• Frikadeller amerikanskeOgså i dag bliver mange lidt blanke i blikket ved tanken om mors frikadeller. Men overalt...
• Gammel Estrup grydeGammel Estrup gryde med svinemørbrad, cocktailpølser, bacon og champignoner. Dertil...
• Lakseterrine2kanten november 2004
• Efterårsgryde med oksekød og pølserEn anderledes efterårsgryde med kød og en kraftig og pikant smag af pølse, en mildere...
• Æblepakker sprødeDuften fra de nybagte æblepakker er uimodståelig. Smagen er desuden himmelsk
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvad spiser du til frokost?


Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?


Foreslå nyt svar

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
763413-10-2016 04:11:20 Mogens Jakobsen
Måske 12,5 gram gær?

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Foreslå nyt svar
Fortæl dine venner om os